Welkom bij Meer met Teams

Bij Meer met Teams - Teamontwikkeling geloven we in de kracht van samenwerking. Gevestigd in Utrecht, bieden we unieke teamtraining en coaching, waarbij we niet alleen naar het team zelf kijken, maar ook naar de context waarin het functioneert, zoals organisatie, leiderschap en doelstellingen.

Teamtraining

Versterk communicatie en samenwerking binnen teams voor betere prestaties.

Teamcoaching

Verbeterde dynamieken en persoonlijke groei door gerichte teamcoaching.

 

Organisatieadvies

Diepgaand inzicht in teamdynamieken voor verbeterde organisatiedoelen.

“Dankzij de training en coaching van Meer met Teams hebben we een diepere verbinding en effectievere communicatie binnen ons team ervaren. De systematische aanpak heeft ons geholpen de uitdagingen te identificeren en aan te pakken.”

 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over teamtraining en coaching in Utrecht.

Locatie

Meer met Teams - Teamontwikkeling
Atalantahof 2, Utrecht

Over ons

Meer met Teams - Teamontwikkeling, gevestigd in Utrecht, Nederland, is gespecialiseerd in teamtraining en coaching met een unieke systemische benadering. Wij geloven dat teams niet op zichzelf staan, maar functioneren binnen de bredere context van hun organisatie. Daarom kijken we niet alleen naar het team zelf, maar ook naar de organisatie, het leiderschap, en de missie en doelen die het team nastreeft. Met onze systematische blik helpen wij teams om effectiever samen te werken, obstakels te overwinnen en hun volledige potentieel te bereiken. Ons team van ervaren trainers en coaches staat klaar om uw team te begeleiden op hun ontwikkelingsreis, met op maat gemaakte trainingen en coaching sessies die de unieke behoeften van uw team aanspreken.